• ris
    • BibTeX

Technologja żywności. T. 1 Technologia żywności

Rapczewski, Jan Antoni (1855-1939)

Tytuł:

Technologja żywności. T. 1 ; Technologia żywności

Twórca:

Rapczewski, Jan Antoni (1855-1939)

Temat:

Technologia żywności ; Przemysł rolno-spożywczy

Opis:

XVII, 371, [1] s. : il., err. ; 25 cm

Miejsce wydania:

Warszawa

Wydawca:

Wydawnictwo Kursu Intendentów Wyższej Szkoły Wojennej ; nakł. Ministerstwa Spraw Wojskowych ; ([S.l.] : Główna Drukarnia Wojskowa)

Data wydania:

1933

Format:

application/pdf

Sygnatura:

Nr inw. 46500/1

Język:

pol

Prawa:

Domena publiczna

Prawa dostępu:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Rodzaj dokumentu:

książka

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka UWM w Olsztynie

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka UWM w Olsztynie

Poproś o dostęp

Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.

W jaki sposób chciałbyś wyświetlić ten obiekt?

Zastosuj