XVI, 421, [3] s. : il., err. ; 25 cm
Wydawnictwo Kursu Intendentów Wyższej Szkoły Wojennej ; nakł. Ministerstwa Spraw Wojskowych ; ([S.l.] : Główna Drukarnia Wojskowa)
Biblioteka Uniwersytecka UWM w Olsztynie
Biblioteka Uniwersytecka UWM w Olsztynie
2017-03-18
2016-12-18
99
https://wmbc.olsztyn.pl/publication/2675
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Rapczewski, Jan Antoni (1855-1939): Technologja żywności. T. 2. - 1933 | 2017-03-18 |
Akademia Rolniczo-Techniczna W Olsztynie Choszczewska Maria
Akademia Rolniczo-Techniczna im. Michała Oczapowskiego (Olsztyn) Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn)
Akademia Rolniczo-Techniczna im. Michała Oczapowskiego (Olsztyn) Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn)
Akademia Rolniczo-Techniczna im. Michała Oczapowskiego (Olsztyn) Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn)
Akademia Rolniczo-Techniczna im. Michała Oczapowskiego (Olsztyn) Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn)
Akademia Rolniczo-Techniczna im. Michała Oczapowskiego (Olsztyn) Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn)
Akademia Rolniczo-Techniczna im. Michała Oczapowskiego (Olsztyn) Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn)